Qui som?

Plis-Plas SL, serveis de neteja i manteniment, es una empresa que dedica les seves activitats als serveis integrals de neteja i manteniment. Una empresa de serveis que compte amb els més moderns sistemes o productes disponibles, posats al seu servei particular i al de la seva empresa o negoci.

Ofertem serveis de neteja i manteniment per locals i entitats publiques o privades així com per centres sanitaris, biblioteques, tendes, naus industrials, etc...

Mapa de Catalunya

Tenim reconeguda experiència o trajectòria en la nostre feina de serveis integrals de neteja de forma destacada a Catalunya, sobretot a la zona del vallés occidental. Comptant per això amb oficina i instal•lacions al poble de Viladecavalls.

El 80% dels operaris desarrolla la seva tasca en els serveis de neteja, manteniment i conservació. La resta, estant dedicats a les neteges especialitzades. (Pàrking, vidres, terres, maquinaries, obres, neteja de façanes...)

Tots els nostres treballadors son persones especialment qualificades per desenvolupar labors de neteja i manteniment, mantenint un estricte control de terminis de qualitat, seguretat i controls d’horaris.

EL NOSTRE COMPROMIS

Oferir serveis de neteja i manteniment d’autèntica qualitat i que satisfaci per complet les necessitats del client.

Galeria de fotografies

PLISPLAS OFEREIX ALS SEUS CLIENTS:

  • Garantia de satisfacció
  • Serveis metodics i professionals.
  • Ajusts a dates i hores del seu interès
  • Metodologia i practiques totalment segures